Dessert & Sötsaker

Finalen på varje god middag är efterrätten och oavsett om du bara önskar en liten godsak till kaffet eller vill slå på stort med en förförisk Tiramisù från Bindi, har vi precis vad du söker.

Våra färdiga desserter är en värdig avslutning på vilken gourmetmiddag som helst, dessutom oslagbart praktiska då de är frysta.

Ett tips från oss är dock att prova de kanderade inlagda körsbären från anrika Fabbri, en delikatess med hundraåriga anor eller kastanjehonung till en lagrad bit parmesan.

EFTERRÄTT
SYLT, HONUNG & MARMELAD
KAKOR & BAKVERK
ÖVRIGA SÖTSAKER
CHOKLAD & NOUGAT

Det finns 71 produkter.

Visar 1-40 av 71 objekt

Aktiva filter

Baci Perugina 2 st

Pris 18,00 kr

Bacio Perugina är en chokladpralin med oregelbunden och rundad form, fylld med kakao och hasselnötskräm, hackade hasselnötter och täckt med mörk...

Karameller Rossana 175 g

Pris 32,00 kr

Denna klassiker bland karamellerna, 'Rossana' föddes 1926 som en produkt av 'Perugina' och blev snabbt till en 'folkets karamell'.

Pan di Stelle Mulino Bianco...

Pris 43,00 kr

Pan di Stelle (bröd av stjärnor) från välkända Mulino Bianco är en liten kaka med chokladsmak översållad med små stjärnor i sockerkristyr.

Tronky 18g x 5st

Pris 39,00 kr

En snack bar som det är svårt att glömma om man provat den,Utanpå ett sprött rån fyllt med en njutbar kräm av choklad och hasselnötter.

Ekologisk Päronmarmelad...

Pris 54,00 kr

Ekologisk päronmarmelad av italienska Williamspäron, från Rigoni di Asiago som är känd för att producera produkter av högsta kvalitet.

Skapa nytt konto

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenordet