Dessert & Sötsaker

En bit choklad till kaffet, honung i ditt te eller en läcker marmelad på frukostbrödet är några av livets små njutningar. Här har vi samlat massor av godsaker för alla gottegrisar. Prova gärna våra läckra ekologiska marmelader från Rigoni eller njut av en Marasche - små bollar av mandelmassa med flagad mandel och florsocker.

Ett tips från oss är dock att prova de kanderade inlagda körsbären från anrika Fabbri, en delikatess med hundraåriga anor.

EFTERRÄTT
SYLT, HONUNG & MARMELAD
KAKOR & BAKVERK
ÖVRIGA SÖTSAKER
CHOKLAD & NOUGAT

Det finns 40 produkter.

Visar 1-40 av 40 objekt

Aktiva filter

Baci Perugina 2 st

Pris 18,00 kr

Bacio Perugina är en chokladpralin med oregelbunden och rundad form, fylld med kakao och hasselnötskräm, hackade hasselnötter och täckt med mörk...

Karameller Rossana 175 g

Pris 32,00 kr

Denna klassiker bland karamellerna, 'Rossana' föddes 1926 som en produkt av 'Perugina' och blev snabbt till en 'folkets karamell'.

Tronky 18g x 5 st

Pris 39,00 kr

En snack bar som det är svårt att glömma om man provat den,Utanpå ett sprött rån fyllt med en njutbar kräm av choklad och hasselnötter.

Mandeldragéer med fruktsmak...

Pris 42,00 kr

Rostade mandeldragéer i choklad (vit, mörk och mjölkchoklad) med varierande smaker (klassisk, kokos, hasselnöt, noir, gold, körsbär, apelsin,...

Skapa nytt konto

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenordet