Allt för Pizza

Pizza Napoletana är kungen av alla pizzor - men det gäller att använda de rätta ingredienserna. Våra mjölsorter är av högsta kvalitet och ger dig de rätta förutsättningarna för en smidig och luftig deg.

Tomterna till såsen ska vara söta och fylliga - då duger inga andra än San Marzano-tomater från Italien och tro oss när vi säger att just det märket vi erbjuder är det bästa du kan köpa i Sverige!

Pricken över i:et är sedan en silkeslen Mozzarella Di Bufala av god kvalitet, den vi erbjuder flygs in färsk från Italien varje vecka.MJÖL TILL PIZZA
BAKSTÅL & UGNAR & TILLBEHÖR
KONSERVERADE TOMATER
GOTT PÅ PIZZA

Det finns 40 produkter.

Visar 1-40 av 40 objekt

Aktiva filter

La Torrente Krossade...

Pris 18,00 kr

Innehåller det söta och kompakta fruktköttet av solmogna italienska tomater skurna i små tärningar, färdiga för användning.

Torrente Passerade...

Pris 28,00 kr

Dadeltomater är en sorts tomat med en karaktäristisk långsträckt dadelform, med få frön och högt sockerinnehåll.

Mjöl Mazi´ Paolo Mariani...

Pris 32,00 kr

Mazì representerar ett nytt sätt att se framtiden, i fullständig harmoni med naturlagarna, dess territorium och klimatförhållandena i regionen...

CAPUTO Cuoco Typ 00 mjöl 1 kg

Pris 26,00 kr

Ett mjöl med elastiskt gluten och mjuk stärkelse som ger degar med utmärkt återfuktning, lätta, med perfekt jäsning och som tillgodoser behoven...

Mortadella m. pistage -...

Pris 57,00 kr

Mortadella med pistage är en italiensk korv gjord på fläskkött och finskuret späck. OBS! Detta är ändbiten på mortadellan.

Glutenfritt mjöl Caputo...

Pris 89,00 kr

Denna glutenfria mjölblandning är gjord på ris och potatisstärkelse, majs och sojamjöl, socker, förtjockningsmedel och kostfiber.

Skapa nytt konto

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenordet