Mjöl & Gryn & Ris

Vilket mjöl du väljer när du ska göra den perfekta pizzadegen eller för att få en smidig och lätttjobbad pastadeg har stor betydelse. Därför har vi delat upp vårt mjölsortiment efter vad de olika typerna passar bäst till.

Vi har valt ut ett par märken med jämn och hög kvalitet. Populärast just nu är Caputos mjöl, men vi rekommenderar verkligen uppstickaren Paolo Marianis fantastiskt fina mjöl.

MJÖL TILL PIZZADEG
MJÖL TILL MATBRÖD
JÄST & SURDEG
MJÖL TILL PASTADEG
GLUTENFRIA MJÖL
MJÖL TILL BAKVERK
RIS & GRYN

Det finns 22 produkter.

Visar 1-22 av 22 objekt

Aktiva filter

Mjöl Dolci Paolo Mariani...

Pris 25,00 kr

Typ 00 mjöl för söta bakverk är ett perfekt mjöl för beredning av olika typer av söta degar, oavsett om den ska vara torr, smulig eller fluffig,...

Mjöl Mazi´ Paolo Mariani...

Pris 32,00 kr

Mazì representerar ett nytt sätt att se framtiden, i fullständig harmoni med naturlagarna, dess territorium och klimatförhållandena i regionen...

CAPUTO Cuoco Typ 00 mjöl 1 kg

Pris 26,00 kr

Ett mjöl med elastiskt gluten och mjuk stärkelse som ger degar med utmärkt återfuktning, lätta, med perfekt jäsning och som tillgodoser behoven...

Carnaroli Ris 1 kg

Pris 49,00 kr

Carnaroli är en stor mellankornig rissort med mycket stärkelse och passar utmärkt till olika typer av risotto.

Kastanjemjöl 400 g

Pris 68,00 kr

Kastanjemjöl som kan användas för att göra färsk pasta eller bakverk såsom 'Castagnaccio alla toscana' eller kastanjepannkakor.

Glutenfritt mjöl Caputo...

Pris 89,00 kr

Denna glutenfria mjölblandning är gjord på ris och potatisstärkelse, majs och sojamjöl, socker, förtjockningsmedel och kostfiber.

Skapa nytt konto

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenordet