Mjöl till Pizzadeg

En pizza står och faller på hur bra själva brödet är! Mjölet är en viktig komponent och att använda ett bra mjöl för att degen ska bli smidig och stark är en självklarhet för både proffs och amatörkockar. Med mjöl från Caputo och Paolo Mariani får du några av marknadens bästa mjölsorter att jobba med.

Det finns 11 produkter.

Visar 1-11 av 11 objekt

Aktiva filter

Mjöl Mazi´ Paolo Mariani...

Pris 34,00 kr

Mazì representerar ett nytt sätt att se framtiden, i fullständig harmoni med naturlagarna, dess territorium och klimatförhållandena i regionen...

CAPUTO Cuoco Typ 00 mjöl 1Kg

Baspris 34,00 kr -8,00 kr Pris 26,00 kr

Ett mjöl med elastiskt gluten och mjuk stärkelse som ger degar med utmärkt återfuktning, lätta, med perfekt jäsning och som tillgodoser behoven...

Glutenfritt mjöl Caputo...

Pris 89,00 kr

Denna glutenfria mjölblandning är gjord på ris och potatisstärkelse, majs och sojamjöl, socker, förtjockningsmedel och kostfiber.

Skapa nytt konto

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenordet