Hjärtmusslor (Vongole) 130 g

39,00 kr
Inkl. moms

Hjärtmusslor eller Vongole  som de heter på italienska, används främst till att bereda den klassiska rätten "Spaghetti alle vongole".

Kvantitet

En lika enkel som smakrik pastarätt.

Recept: Medan du kokar upp vattnet till pastan, värm 4 msk olivolja med två vitlöksklyftor i en Wokpanna, när vitlöken är gyllene tar du bort den, tillsätt burken med musslor med dess vatten och ett halvt glas vitt vin, salt och peppar, persilja, lite hackad chili(smula den om den är torkad)  och låt sjuda i ca 5 - 6 minuter, tillsätt ev. lite av pasta vattnet om det behövs, tillsätt pastan fortfarande något al dente och koka i ca 2-3 minuter på medelhög värme.

Serveras genast med lite hackad persilja över och ett glas kylt vitt vin.

Ingredienser: musslor, vatten, buljong av musslor, salt och surhetsreglerande medel: citronsyra.

Kan innehålla spår av skaldjur.

Öppnad förpackning förvaras i kylskåp och bör förbrukas inom 4 dagar.

Näringsvärde/100 g: 

Energi 364 kJ 86 kcal

Fett 1,2 g varav mättat: 0,4 g

Kolhydrat 0,5 g varav sockerarter: 0 g

Protein 18,3 g

salt 1,0 g

DI029

Du kanske också gillar

chat Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skapa nytt konto

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenordet